Uw idee is meer dan welkom!

Stichting Kinderidee zet zich in voor gezinnen waarvan één of meerdere kinderen een ernstige ziekte heeft of heeft gehad en waarbij de hulpvraag (nog) aanwezig is.

Kent u een gezin dat in een situatie verkeert waar Stichting Kinderidee wat voor zou kunnen betekenen? Wij staan altijd open voor ideeën die er voor zorgen dat de leef-beleving van kinderen verbetert. U kunt uw aanmelding bij ons kenbaar maken via ons aanmeldformulier. Na beoordeling van uw aanvraag door ons bestuur ontvangt u van ons een reactie.

Wij denken graag met aanvragers mee om het steun-idee zo goed mogelijk te verwezenlijken.

Stelt u ons meedenken op prijs, stuurt u dan een mailtje naar info@stichtingkinderidee.nl en dan nemen wij contact met u op.