Momenteel is het helaas niet mogelijk om je aan te melden als gezin, dit ivm een wachtlijst.

De XXL Vakantieweek

Een vakantie midweek met veel aandacht en begeleiding door vrijwilligers. Het doel van deze week is om samen als gezin even te kunnen ontspannen en weer even van elkaar te kunnen genieten. De XXL vakantieweek wordt 1 maal per jaar georganiseerd en biedt plaats aan 10 gezinnen.

De belangrijkste toelatingscriteria die we hanteren voor de XXL vakantieweek, liggen op het medisch vlak.
Daarnaast zijn er een aantal meer algemene criteria zoals het leeftijdscriterium van 4 tot en met 16 jaar en alle oncologische aandoeningen tot uiterlijk 6 maanden na bereiken van remissie

De inschrijvingen voor de eerstkomende XXL vakantieweek zullen medio april 2017 starten. Lees hier een verslag van de laatste XXL vakantieweek.
In meerdere periodes van het jaar zijn er losse vakantieweken mogelijk voor gezinnen zonder extra inzet van vrijwilligers. Deze vakantieweken noemen wij de ‘Happy Home vakantieweken’.
Voor meer info en inschrijvingen klik hier

Een dag je naar je favoriete pretpark of dierentuin

Een heerlijk idee om met je gezin, opa en oma of een vriendje/ vriendinnetje naar een pretpark te gaan.
Lekker spelen en weer even helemaal kind zijn. Wij verzorgen zo’n zorgeloze dag van het begin tot aan het eind.
Op deze dagen word het gezin bijgestaan door een vaste vrijwilliger die jullie zo veel mogelijk zal ontlasten.
Deze vrijwilliger kan bijvoorbeeld de rolstoel duwen, tassen dragen en het (zieke) kind de aandacht geven die hij/zij wenst. Regelmatig verschaffen wij vouchers voor deze dagen.

*Ben je benieuwd hoe de gezinnen het hebben gehad? lees dan hieronder de vakantieverslagen.