STEUN STICHTING KINDERIDEE!

Als donateur van Stichting Kinderidee steunt u ons met een structureel bedrag. Doneren kan al vanaf € 10,00 per maand. Wij zijn blij met uw donatie. Mocht u om wat voor reden dan ook uw donatie tijdelijk willen onderbreken dan is dat uiteraard mogelijk.
Ook is zijn wij erg blij met éénmalige donaties dit kan via onze website waar u met een IDEAL betaling direct kunt doneren.

Waar gaat uw donatie heen?

Stichting Kinderidee werft donateurs wiens bijdrage ten goede komt aan ernstig zieke kinderen. Het gehele netto resultaat besteedt Stichting Kinderidee aan haar doelstelling ‘de leef-belevenis van het zieke kind te vergroten’. Het netto resultaat is het bedrag dat overblijft na aftrek van de kosten die gemaakt worden voor het werven van donateurs en de kosten van de organisatie.

Ieder jaar publiceren wij op onze website het jaarverslag.